KOMPEXNÝ SERVIS
KOMPEXNÝ SERVIS Všetko pod jednou strechou - ZMLUVY, KOLKY, KATASTER, OVERENIE PODPISOV, HYPOTÉKA, PRÁVNY SERVIS...
RIEŠENIE HYPOTÉKY
RIEŠENIE HYPOTÉKY Naša realitná kancelária Vám k realitným službám ponúka služby HYPOŠPECIALISTU.
SLUŽBY ADVOKÁTA
SLUŽBY ADVOKÁTA Naša kancelária Vám k realitným službám poskytne bezplatné právne poradenstvo v spolupráci s advokátskou kanceláriou.
PRÁVNA OCHRANA
PRÁVNA OCHRANA Naše zmluvy sú autorizované advokátom, čím Vám poskytujeme najvyššiu právnu ochranu pri predaji Vašej nehnuteľnosti.
Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

Radový RD - Pod Sokolom, výhľad na pyramídu, vlastná garáž

Cena:
360 000,00 €
Kraj: Nitriansky kraj
Okres: Nitra
Obec: Nitrianske Hrnčiarovce
Ulica: Pod Sokolom
Kategória: Domy a vily
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Počet izieb: 4
Úžitková plocha: 250 m2
Plocha pozemku: 300 m2
Garáž: Áno
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón:nie
Loggia:áno
Terasa:áno
Parkovanie:neuvedené
 
ID inzerátu:447

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame na predaj radový RD v lukratívnej časti obce Nitrianske Hrnčiarovce - Pod Sokolom s výhľadom na dominantu Zobora - pyramídu. 4 izbový rodinný dom z 90tych rokov je dispozične rozdelený na: 1. suterén s garážou, kde v suteréne sa nachádza i piata neplnohodnotná izba, technická miestnosť, náraďovňa a pivnica, 2. denná obytná časť - obývačka s kuchyňou a jedálňou, vstupnou halou, WC + kúpeľňou, komorou a východom na pozemok, 3. podkrovie s tromi spálňami, WC s bidetom, kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom a priestranná otvorená povala, ktorú je jednoducho možné zobytniť alebo prerobiť na ateliér. RD prešiel po roku 2010 postupnou rekonštrukciou zrejmou z fotografií. Najnovšie bol v roku 2023 vymenený plynový kotol za moderný WEISSMANN so zásobníkom, slúžiaci na ohrev vody v podlahovom vykurovaní a ohrev TÚV. Okná sú kvalitné eurookná, v linke sú zabudované spotrebiče a v zime poteší prítomnosť krbu. Dve z troch klimatizovaných spální majú i vlastnú loggiu, garáž je priestranná s bránou s elektrickým pohonom. Pozemok je pekne upravený a má svoj vstup i zo zadnej strany. Dom má obrovský potenciál i v podkrovných a povalových priestoroch, kde je možné vybudovať wellness, posilňovňu, ateliér alebo čokoľvek podľa predstáv budúceho majiteľa. Dom je v 100% stave, bez technických závad, predáva sa kompletne zariadený so všetkými spotrebičmi i nábytkom a je teda pripravený k okamžitému nasťahovaniu a okamžite voľný. Cena je vrátane kompletného právneho servisu a poplatkov spojených s prevodom. V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať - Ing. Ján Novák

Maklér:

makler
Maklér:Ing. Ján Novák
Telefón:+421904269617
E-mail:jan.novak-ZVNC-rkkb.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.